FIETS OPLOSSINGEN

Steeds meer verovert de fiets marktaandeel, aangemoedigd door de overheid en gestimuleerd door de bedrijven die zich milieubewust willen opstellen. Bijgevolg worden stevige fietsenstallingen aangeboden in combinatie met een aantal handige en nuttige accessoires. Zo kan je inspelen op de opkomende vraag naar veilige laadpunten voor de E-bike of een centraal servicepunt aanbieden voor een klein onderhoud aan je fiets met de nodige tools. 
 

Meer info vind je hierover in onze Whitepaper.

E-BIKE LOCKER®

Een stevige inox behuizing biedt een veilig stopcontact binnen een ruimte die beschermd is tegen weer en wind.
De gebruiker kan zijn adapter in de locker plaatsen en deze afsluiten met een eenvoudig maar efficiënt sluitmechanisme dat hij combineert met zijn eigen fietsslot.

De lockers zijn beschikbaar in drie verschillende maten: SMALL - MEDIUM - LARGE.
Zo kan men lader, handschoenen, bril, fietsschoenen, fietshelm, fietskledij, fietstas/rugzak,... op een veilige manier achterlaten. 
Dankzij de felle kleur en het duidelijke logo van de e-bike locker worden de gebruikers van elektrische fietsen duidelijk aangetrokken en aangemoedigd.

Deze e-bike locker kan eenvoudig geplaatst worden op de geïntegreerde fietsenstalling van Tecno Art. Ze kan ook geplaatst worden op een fietsbeugel of op een beugel tegen een muur.

E-BIKE Laadstation

Waar E-BIKE LOCKERS op een geïntegreerde fietsenstalling optimaal zijn voor gewone e-bikes, e-steps en speedpedelecs is dit minder vanzelfsprekend voor buitenformaat fietsen. Dergelijke fietsen hebben normaliter een stevige poot zodat ze geen ondersteuningsbeugel nodig hebben. Om cargofietsen op te laden kan een laadpaal voorzien worden met geïntegreerde e-bike lockers. Bij voorkeur heeft de laadpaal dan ook enkele aanbindbeugels om de fiets bijkomend te beveiligen.

E-BIKE Betaalzuil

Wanneer men fietsbeugels met e-bike lockers aanbiedt in de publieke ruimte, kan ook een betaalsysteem overwogen worden vergelijkbaar met laadpalen voor elektrische wagens. Hierbij kan je in het keuzemenu selecteren welke Locker je actief stelt en voor welke duur je deze wilt gebruiken. 

Fietspomp

Een publieke fietspomp komt altijd van pas. Deze dient dan wel de verschillende ventieltypes te ondersteunen.
Deze wordt bediend door een ergonomische voetpomp. Dankzij de ingebouwde manometer zie je meteen de exacte bandendruk.

Servicezuil

Met steeds meer fietsen in gebruik, verhoogt ook de kans dat een fietser een kleine herstelling wil doen omdat er iets is losgetrild of de zadelhoogte aangepast moet worden. Ook moeten de banden regelmatig bijgepompt worden. Een self-service zuil met basisgereedschap - al dan niet met fietspomp - wordt dan sterk geapprecieerd.

Onze servicezuil is robuust uitgevoerd om een lange levensduur te garanderen en biedt gereedschap aan zoals sleutels, schroevendraaiers, bandafnemers en een multitool waarmee de meeste akkefietjes kunnen verholpen worden. Deze tools zijn netjes opgeborgen en zijn uittrekbaar om alle onderdelen van de fiets te kunnen bereiken. Zo kan je makkelijk herstellingen uitvoeren terwijl je fiets mooi gepositioneerd is door middel van ophanging aan het zadel.

 • TECNO ART Fietsaccessoires geïntegreerde fietsenstalling

  Universiteit Antwerpen

 • Tecno Art Accessoires E-BIKE LOCKER®

  E-BIKE LOCKER®

  Interesse in een soortgelijk project?

  Elk project is maatwerk, geheel volgens uw behoefte.
  Maak een afspraak, zodat we samen uw ideale oplossing kunnen uitwerken.

  Your browser is out-of-date!

  Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

  ×