Congres publieke ruimte - Tecno Art

Het Congres & Forum Publieke Ruimte, het jaarlijkse evenement voor alles rond openbare ruimte in Vlaanderen en Brussel, wordt dit jaar met trots gesponsord en vertegenwoordigd door Tecno Art.

Een van de hoogtepunten van onze aanwezigheid is de introductie van de nieuwe E-Bike Locker familie. Deze innovatieve oplossingen bieden niet alleen een veilig laadpunt voor elektrische fietsen, maar waarborgen ook ultiem gebruiksgemak en bescherming tegen diefstal en weersinvloeden. Met ingebouwde oplaadpunten en een stevig ontwerp dragen de E-Bike Lockers bij aan het bevorderen van duurzame mobiliteit en het optimaliseren van de openbare ruimte.

 

Met de groeiende populariteit van elektrische fietsen als een handig en milieuvriendelijk alternatief voor traditionele vervoersmiddelen, wordt het beveiligen en opladen van deze kostbare apparaten steeds belangrijker. In dit streven naar praktische oplossingen introduceert Tecno Art met trots hun nieuwe assortiment E-Bike Lockers, ontworpen om te voldoen aan de behoeften van moderne fietsers. Dit innovatieve assortiment omvat drie varianten - Small, Medium en Large - die een combinatie bieden van duurzaamheid, gemak en veiligheid.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×