Speelplaatsoverkapping Sint-Romboutscollege Mechelen

Het meest recente project van Tecno Art bij het Sint-Romboutscollege belichaamt een perfecte combinatie van esthetiek en functionaliteit. De speelplaatsoverkapping, naadloos geïntegreerd in het bestaande architecturale verhaal, biedt niet alleen bescherming tegen de elementen maar voegt ook een verfrissend element toe aan de omgeving.

De zorgvuldig ontworpen structuur verweeft moeiteloos modern design met praktische bruikbaarheid, wat duidelijk naar voren komt in het eindresultaat. Met het gebruik van hoogwaardige materialen en een doordacht kleurenpalet is een harmonieuze samenhang tot stand gebracht, die op elegante wijze aansluit op de oude betonnen glazen luifel met pijlers van 300x300.

Het groendak, met een divers palet van planten en vegetatie, draagt niet alleen bij aan de visuele aantrekkingskracht maar bevordert ook de ecologische duurzaamheid van het project. Dit totaalbeeld weerspiegelt het streven naar tijdloos design, waarbij de natuurlijke omgeving en architectonische innovatie op harmonieuze wijze samenkomen.

 • Tecno Art Speelplaatsoverkapping Sint-Romboutscollege

  Sint-Romboutscollege

 • Tecno Art Speelplaatsoverkapping Sint-Romboutscollege

  Sint-Romboutscollege

 • Tecno Art Speelplaatsoverkapping Sint-Romboutscollege

  Sint-Romboutscollege

  Afspreken om het eens te hebben over uw project?

  Elk project is maatwerk, geheel volgens uw behoefte.
  Maak een afspraak, zodat we samen uw ideale oplossing kunnen uitwerken.

  Your browser is out-of-date!

  Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

  ×