Nieuw assortiment aan fietsoplossingen

Met een groeiende maatschappelijke focus op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid, neemt de fiets een steeds prominentere plaats in op onze wegen. De overheid stimuleert het gebruik van de fiets als milieubewuste vervoerswijze, en bedrijven omarmen deze trend door fietsvriendelijke initiatieven te omarmen. Als reactie hierop komen wij met een innovatief assortiment fietsoplossingen die voldoen aan de toenemende vraag naar veiligheid en comfort voor fietsers.

Fietsenstallingen met een Visie

Onze stevige fietsenstallingen zijn ontworpen met een visie op veiligheid en gemak. We begrijpen het belang van een betrouwbare plek om je fiets te parkeren, of je nu naar het werk gaat, naar school, of gewoon de stad verkent. Onze fietsenstallingen bieden niet alleen bescherming tegen de elementen, maar ook een gemoedsrust die de waarde van je fiets bevestigt. 

Een Greep uit Onze Accessoires

Om te voldoen aan de groeiende behoeften van de moderne fietser, hebben we een reeks handige en nuttige accessoires toegevoegd aan ons assortiment. Met de opkomst van de E-bike hebben we veilige laadpunten geïntegreerd in onze fietsenstallingen. Op deze manier kan je met de E-BIKE-LOCKER® je elektrische fiets altijd opgeladen en klaar voor gebruik achterlaten. Wanneer men fietsbeugels met e-bike lockers aanbiedt in de publieke ruimte, kan ook een betaalsysteem overwogen worden vergelijkbaar met laadpalen voor elektrische wagens. Hierbij kan je in het keuzemenu selecteren welke Locker je actief stelt en voor welke duur je deze wilt gebruiken. 

Daarnaast begrijpen we dat elke fietser soms behoefte heeft aan een beetje onderhoud. Onze centrale servicezuilen bieden de mogelijkheid om kleine reparaties en onderhoud uit te voeren met behulp van de juiste tools en accessoires. Zo houd je jouw fiets in topconditie en geniet je nog langer van zorgeloze fietsritten.

Een Groenere Toekomst

Ons nieuwe assortiment fietsoplossingen staat symbool voor onze toewijding aan een groenere en duurzamere toekomst. Door de fiets te bevorderen als een milieuvriendelijk alternatief voor conventioneel vervoer, dragen we bij aan de vermindering van CO2-uitstoot en de verbetering van de luchtkwaliteit.

We nodigen bedrijven, scholen en gemeenschappen uit om zich aan te sluiten bij onze fietsrevolutie en samen te werken aan een meer fietsvriendelijke en duurzame wereld.

 

Ontdek Ons Assortiment

Bezoek onze website en ontdek ons uitgebreide assortiment aan fietsoplossingen.

Van fietsenstallingen tot handige accessoires, we hebben alles wat je nodig hebt om een fietsvriendelijke omgeving te creëren die jouw werknemers, leerlingen of bewoners zal inspireren.Samen kunnen we een positieve impact hebben op ons milieu en genieten van gezondere en gelukkigere gemeenschappen.

Laten we samen de fietsrevolutie in beweging brengen en bouwen aan een duurzamere toekomst!
Lees hier onze Whitepaper.

Interesse in een soortgelijk project?

Elk project is maatwerk, geheel volgens uw behoefte.
Maak een afspraak, zodat we samen uw ideale oplossing kunnen uitwerken.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×