"HASSELT HEEFT HET" voor fietsers

De stad Hasselt promoveert zich tot een waar fietsersparadijs. 

 

De vele voordelen van de fiets nemen zijn ondertussen al wel duidelijk, zo is het gebruik van de fiets een gezonde manier van verplaatsen die bovendien nog eens duurzaam is. De stad hasselt wilt op de stijgende vraag naar fietsinfrastructuur inspelen en het fietsgebruik duidelijk stimuleren. Dit doen zij door te investeren in veilige fietsverbindingen en overdekte fietsparkeerplaatsen. Hierbij creëren zij met de robuuste en gesloten fietsenstallingen type Tecno Q-LC parkeergelegenheid voor een 500 extra bewonersfietsen.

 

Zo worden er op strategische plaatsen gesloten fietsenstallingen voorzien die de inwoners voor een schappelijk bedrag kunnen huren. De bewoners kunnen toegang krijgen tot de fietsenstalling met behulp van een speciale tag of via een slimme app op hun smartphone. Het toegangscontrolesysteem is cloud gebaseerd en wordt dynamisch door de stad beheerd.

 

Kortom een mooie, veilige en efficiënte parkeerplaats om jouw stalen ros te beschermen tegen diefstal en de weersomstandigheden. 

Afspreken om het eens te hebben over uw project?

Elk project is maatwerk, geheel volgens uw behoefte.
Maak een afspraak, zodat we samen uw ideale oplossing kunnen uitwerken.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×