Terug naar projecten

  Fietsenstalling Boom

  Maatwerk op zijn mooist

  De stad Boom heeft altijd een bruisende plek gevormd, doordrenkt van geschiedenis en dynamiek. De ambitie met het unieke nieuwbouwproject is om opnieuw een plek van verbinding en ontmoeting te creëren. Niet tussen oevers maar tussen de mensen en de prachtige omliggende natuur. Het project bestaat uit 4 woonvolumes met in totaal 97 appartementen. Met een groeiend aantal fietsers en een sterke toewijding aan duurzaamheid, was het tijd om de fietsers een veilige haven te bieden.

  In antwoord op deze behoefte hebben we een unieke, vlakke overkapping met gebogen zijkanten gecreëerd in de vorm van een elegante driehoek. Ons maatwerkproject biedt niet alleen bescherming tegen weer en wind, maar het voegt ook een artistiek element toe aan het stadsbeeld. De speelse combinatie van functionaliteit en esthetiek komt tot uiting in het doordachte ontwerp van de overkapping, die perfect opgaat in de atypische inplanting in de vorm van een klavertjevier.

  Als pioniers op het gebied van architectonische vernieuwing, hebben we gezocht naar de meest duurzame en hoogwaardige materialen om deze overkapping te realiseren. Het resultaat is een meesterwerk van vakmanschap dat de tand des tijds zal doorstaan en Boom nog vele jaren zal sieren.

  Afspreken om het eens te hebben over uw project?

  Elk project is maatwerk, geheel volgens uw behoefte.
  Maak een afspraak, zodat we samen uw ideale oplossing kunnen uitwerken.

  Your browser is out-of-date!

  Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

  ×